Funäsdalen och Mirabelle:

SNART KOMMER VI!
LINA:vad ska vi ta med oss????
(måste börja packa då det är mycket den här veckan,din bror fyller år,jobb,träning mm:)


vi LÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!

Kommentarer
Postat av: Lina

Pratade med Marcus igår och han står som vanligt för "underhållningen"; Playstation och dricka, haha. Vi har tre bäddplatser i form av två extrasängar och soffan som går att sova i. Tror att Marcus o Maria skulle ta med en madrass så då behöver ni ju bara tänka på hur Isa ska sova. Det kommer ju finnas två rum ni kan husera i men min gissning är att det blir trångt med hela familjerna i ett rum, så en vuxen i varje familj får nog ligga i vardagsrummet, en i soffan och en i en säng eller så. Det fixar sig nog! Då tyvärr det mesta av snön är borta och det är rätt varmt behöver ni inga overaller, ta med vindjacka och byxor och mössa och vantar, det räcker nog.



Hur sugen är ni på att se fjällen lite närmare? Om vi vill kan vi åka till Flatruet, som är Sveriges högst belägna landsväg, och sen bara gå typ 100 m och fika mitt på kalfjället. Men det är HELT frivilligt! =) Kan ju kanske blir lite svårt att hinna med allt också, för ni vill väl kanske se byn med? Men ta med er sköna skor och oämma kläder ni vuxna med, utifall att...



Annars behöver ni inte ta med något. Vi fixar med mat och så. Marcus tyckte vi skulle äta varma mackor då barnen somnat på fredagen och sen på lördag kanske det blir tacos eller nåt annat som är enkelt då man är många. Lunch äts väl ute på byn på lördag och frukost blir ju inte så avancerat. Lite mackor och yoghurt typ.



Låter det bra? =)



Vi LÄNGTAR mer!

2008-10-13 @ 14:37:04
URL: http://linalindstrom.blogg.se/
Postat av: Maria

ja det ska bli jättemysigt att åka till fjälls:)

2008-10-13 @ 19:34:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0