Vattkoppor...dag för dag...

Onsdag:
första pricken bakom örat
Torsdag:
fler prickar i nacken,bara röda inte vätskefyllda.liiite feber,inge gnällig.
Fredag:
många prickar har komit under natten,främst på ryggen och några på magen och ansiktet.Isa är glad och verkar inte så besvärad förutom då hon ska sova.Vi smörjer med kylbalsam,bedövningssalva och ger tavegyl morgon och kväll.Somnar bra vid 20 tiden men vaknar vid 22 och är lite ledsen.får ligga i våran säng.har koppor vid ögonen och i öronen.kliar sig.ingen feber.sover till kl 06 nästan ostörd.
Lördag:
trodde inte det kunde komma mer prickar men nu är det fullt på rygg,mage,huvud,ansikte,knäveck,stjärten och några lite här och där på armar och ben.mest besvärad av dom vid ögonen,öronen och stjärten när vi smörjer.
slutade med kylbalsam idag då det torkar ut huden och isa är ju alltid torr i vanliga fall!på ryggen har kopporna börjat torka och bli skorpor så det kliar säker också en massa!bedövningssalva på de värsta,alvedon mot lite feber och tavegyl sen en flaska välling och isa somnade faktiskt nästan på en gång idag!får se hur natten blir!

måste säga att det är(så här lång) lättare att ha barn med vattkoppor än jag trodde,kan ju bero på att isa inte har haft så mycket feber iofs men det är skönt att det snart är avklarat iaf!
Våran duktiga tjej!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0