Sjuk liten gumma

Isa vaknade i torsdags morse med magsjuka.kräktes upp all vätska hon fick i sig under hela dagen.natten mot fredag sov hon bra,vaknade för att dricka lite bara.Fredag morgon var hon jättevarm och febern höll i sig hela dagen,kräktes inget men ville bara ligga i soffan.sov nästan tot 6 timmar under dagen!Ingen mat ville hon ha så det blev bara cola och vatten.Somnade kl 18 på fredag kväll och sov till 08.30 på lördag morgon.toppen tänkte vi,nu är hon nog piggare men nej,vi hann bara stiga upp så kräktes hon.Ringde sjukvårdsrådgivningen som ville att vi skulle komma då kräkningarna börjat om och då hon sovit så länge med hög feber utan att vakna och vilja ha något att dricka.Så vi åkte in och blev kvar där 5 timmar,efter 5 timmar fick vi nog av väntan och då Isa varken sovit eller ätit något på hela dagen åkte vi hem utan att ha fått alla provsvar.när vi kom innanför dörren hemma fick hon vatten och lite cola och då kräks hon igen!!(hade inte kräkts på hela dagen på sjukhuset)så då blev det soffan en stund sen sängen.sov hela natten och har inte kräkts och ingen feber idag.men det enda vi fått i henne sen i onsdags em är 2 fiskbullar,en liten potatis,cola,vatten och lite vätskeersättning.
Har aldrig sett Isa såhär,hon har nästan inte sagt ett ord på 4 dagar,bara suttit eller legat och tittat.Det gör ont i mammahjärtat av oro då.

Dom har fortfarande inte hört av sig med provsvaren men hon hade ingen infektion i kroppen iaf så det var nog bara en rejäl släng av magsjuka som nu håller på gå över hoppas vi!

ÄLSKAR DIG GUMMAN!

Kommentarer
Postat av: jenny

stackars lilla Isa, hoppas hon mår bättre nu. Vet inte om du har hört men vi kommer inte vara med på midsommarkvällen. Men på dagen kommer vi vara med (mest troligt) och hoppas på fint väder.

Krya på er och krama lillgumman från Lukas

2008-06-15 @ 14:12:31
URL: http://ternestael.blogg.se/
Postat av: Maria

usch vad hemskt det är när barnen är sjuka... fy vad jobbigt att hon varit dålig så länge. krya på dig Isa!

2008-06-15 @ 16:32:57
URL: http://lindstrombarn.blogg.se/
Postat av: Lina o Pontus

Krya på dig önskar vi med!!

2008-06-15 @ 23:20:55
URL: http://linalindstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0