2008-10-20


Jag har dig och pappa runt halsen...
Älskar er!

2008-10-19

Storasyster?

Måste erkänna att jag blev lite sugen på att skaffa syskon till dig när vi var hos Mirabelle.
Det skulle vara mysigt och du tycker så mycket om bebisar och är så gulliga med dom.
Men samtidigt är vi så fulla av kärlek till dig och njuter av varje dag,skulle vi skaffa syskon skulle vi inte få lika mycket tid att "bara vara" med dig,och jag tycker du är i en sån fantastisk ålder nu så vi väntar nog lite till....men storasyster hoppas jag att du blir så småning om!

PUSS
/mamma

2008-10-19

Hej gumman!
Nu sitter jag i källaren och skriver,vi har just kommit hem från Funäsdalen där vi har varit och hälsat på Mirabelle m.fam.
jag hör hur du ligger i våran säng och ropar på pappa,som vanligt är du för leksugen och sällskapssjuk för att sova.
Vi ska berätta för dig om olika saker,hellst Tuva och Nora,innan du kan sova sen måste du hämta lite olika gosedjur,byta säng några gånger innan du slutligen somnar,gullisgullisen våran!

Igår när du skulle sova låg jag mitt emot dig och strök dig över håret,då tog du din lilla arm och la den runt min nacke och gjorde lika på mig,sen strök du mig över kinden....då fick jag tårar i ögonen av all kärlek du ger oss!
Du är så go och snäll mot oss jämt....Vi kan inte förklara hur mycket vi älskar dig!

Vi på utflykt på Flatruet!

2008-10-13

Vårt älskade hjärta,
Den här bloggen är till Dig!

Här kommer jag skriva om vårt liv och vad jag känner i mitt hjärta.
Jag fick ideen när jag såg filmen "P.S I love you" där en man lämnar brev till sin älskade när han går bort.

Holly Kennedy har träffat sitt livs kärlek i den glada, spontana och kärleksfulla irländaren Gerry. Så när Gerry blir sjuk och dör står Holly helt handfallen. Men det visar sig att Gerry har haft en plan och skrivit tio brev som levereras en gång i månaden, på olika fantasifulla sätt, till Holly för att hjälpa henne med sorgen och vidare med sitt liv. Varje brev avslutas med "P.S. I love you".

Förhoppningsvis finns vi fortfarande i ditt liv då du får ta del av denna blogg men jag har så mycket kärlek och käslor till dig som jag vill skriva ner så du Altid kommer ha dom kvar!

Så här är det första inlägget på din blogg,från mig:
Isa,vår älskade dotter

Kram/
Din Mamma


RSS 2.0