snart kalasdags!

Å i år har Isa själv valt att ha "Prinsessdisco".
Det var lite svårt ändå att komma på hur hon då skulle göra med sina storkompisar Filip 8 å Albin 7 år.
Dom vill kanske inte komma på prinsessdisco???:)
Så i år blir det bara tjejer, men än ingen från dagis, vi har så många kusiner å tjejkompisar utanför dagis så det blir fullt hus ändå!
Nu har även jag och Bia kommit fram till att vi inte vill att Isa ska bi uppvaktad av andra kompisar än dom som kommer på kalaset.
Det är så många kompisar å barn runt oss så ska vi hålla på uppvakta å bli uppvaktad av alla kommer vi få handla ihjäl oss, så därför kära vänner:Ni som inte kommer på kalas (som storgrabbarna tex) behöver inte uppvakta Isa, å Filip vill nog inte ha Isa på sitt kalas när han fyller 9, så då uppaktar vi inte honom heller!
Det räcker gott för oss att träffas å umgås utan att hålla på att byta presenter hit och dit!
Likadant kommer vi göra med julklappar, BARA släkten kommer att få!
Inga kompisar kommer vi att byta med, om det inte är lilla julafton med nån!men då ska vi ha kommit överrens om det innan.
Isa har det mesta hon behöver å det är sån shoppinghysteri så fort det är nåt så nu säger vi stop i våran familj!
När vi skulle till våra nya grannar på middag första gången hade vi med oss lite snacks, och förklarade för dom att vi hoppas att vi kommer träffas å äta många middagar ihop, och om man ska hålla på att ha blommor eller nåt med sig varje gång kommer både dom och vi att bli tokiga, sällskapet å maten räcker långt!
Så kort och gott, vi uppvaktar vid kalas, köper julklappar till släkten å hoppas att ni som känner att ni passar in nånstans i detta inlägg förstår tanken å kanske till och med håller med :)

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag håller fullständigt med. Det blir en massa köpande och uppvaktande hit å dit flera gånger per år, man blir ju fasen ruinerad. Förut bytte vi julklappar med hela släkten men för två år sen bestämde vi att det är bara barnen som får juklappar. Man byter ju bara pengar med varandra. Totalt onödigt. Sen är det ju faktiskt BANENS jul. Det man vill ha som vuxen, det köper man ju...

Kram

2010-02-19 @ 10:24:27
URL: http://guldbrands.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0