tandläkarbesök...

idag var vi och tittade på isas tänder,isa var så otroligt duktig och gapade snällt både för sköterskan och tandläkaren,låg snällt i stolen och försökte till och med bita fast den lilla grejen man ska ha i munnen för att kunna ta bilder men den var lite stor för hennes lilla mun så efter några tappra försök från vår lilla gumma så hoppade dom över det.
tyvärr så är båda framtänderna lösa så nu får vi se vad som händer.antingen kommer hon att tappa dom/dra ut dom om dom blir missfärgade eller hon får ont eller så växer dom fast igen.vi hoppas att tänderna som ska komma sen klarat sig iaf så vi slipper dras med detta då hon blivit äldre....
nu får hon inte äta äpple,morötter,hårt bröd mm tills tänderna ev växt fast igen...ska på återbesök om 2 v.
hoppas att allt blir bra och att hon slipper ha ont,och även att hon slipper ha glugg tills hon är 6-7 år...

älskade lilla hjärtat...du är så duktig!mamma är så stolt över dig....älskar dig....

Kommentarer
Postat av: Maria

vad duktig hon är. hoppas tänderna växer fast ordentligt igen så hon får ha dem kvar tills det ska komma nya. Men måste de tas bort är det ju ingen fara heller, de är ju trots allt bara mjölktänderna. Huvudsaken hon slipper ha ont! Barnen och speciellt Nora är bekymrad över Isa, Nora frågar varje dag om Isa gjort sig illa, men att det blir bättre när Sara tröstar och håller i osv osv. och "kommer Isa oss idag?" Nora längtar verkligen, måste ses snart!

2009-01-21 @ 20:07:36
Postat av: Lina

Hoppas på det bästa!

2009-01-22 @ 20:16:00
URL: http://linalindstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0